Radio zender

Binnenkort weer op vakantie. Dus ik ging onze oude ‘transistor’ weer eens uitproberen. De wereldomroep op de korte golf bestaat helaas niet meer. Dus geen nieuws in piepend en krakend geluid meer. Op de AM is ook niks meer te beleven. Maar op de FM wel. Heel veel zelfs. Daarom een lijstje met zenders die ik kan ontvangen op mijn transistor radio.

Continue reading “Radio zender”

film Necrocam – dood online

Ben weer oude vhs-en aan het opruimen. Kwam er een tegen met alleen de term ‘Necrocam’ – speelfilm met computergames VARA. Blijkbaar ooit eens opgenomen en nooit gekeken. Na ff googelen kwam ik de film tegen op youtube. Linkje gemaakt.

Het is een korte speelfilm (49 minuten) uit 2001. Plot is dat van een aantal ‘computervrienden’ eentje dood gaat. DeeVolgens imdb is overgebleven vrienden willen nu een webcam in de lijkkist plaatsen. Ouders komen hierachter en proberen dit plan te dwarsbomen.

Binnenkort toch maar eens gaan kijken.

Baas boppe Baas

Pear jier lyn hie ek Omrop Fryslân har eigen Soap. Baas boppe Baas. In oer de top Soap mei in hiel boaze Rinze Westra as Beant Baas. Destiids hiene we wat opnaam op VHS bannen. Der kaam ik noch in pear fan tsjin. Dy bannen kinne lykwols no yn it jiskefet smiten wurde, want ik fun de ofleverings no ek op Youtube. Lykas understeande oar it aaisykjen…